Prijs advies en informatie

Op deze pagina proberen we je een samenvatting te geven van de prijzen en keuzes die je hebt voor de verschillende types van pergola’s. Je kunt ook lezen waarvan de kostpijs kan afhangen.
Al deze bedragen zijn natuurlijk slechts gemiddelden of schattingen. Wil je een offerte op maat ontvangen voor jouw pergola? Maak dan gebruik van ons offerte formulier.

Vraag vrijblijvend enkele offertes aan
Vul uw gegevens in en u ontvangt vandaag nog 3 offertes van bedrijven in uw buurt. Zo kunt u prijzen en werkwijze vergelijken. Laat uw pergola plaatsen door een geregistreerd aannemer en betaal slechts 6% btw in plaats van 21%

Waarvan zal de prijs afhangen?

De prijs zal vooral gaan afhangen van de materiaalkeuze en de eventuele extra’s die je kiest.

Plaatsingkosten

Wij ondervraagden verschillende bedrijven en de plaatsingkost voor een pergola bedraagt ongeveer €50 per M2.
Let op: Je betaalt slechts 6% btw als je je pergola laat plaatsen door een geregistreerd aannemer, in plaats van 21%!

Kostprijs Pergola materiaal

Er zijn verschillende materialen om uit te kiezen. De prijs van aluminium en hout lopen zeer gelijk. Reken op ongeveer €1000 voor je pergola.
Als je kiest voor Polycarbonaat of doek dan kom je vaak goedkoper uit, reken op zon €850.
Voor die prijs heb je een degelijke pergola. Je kunt eventueel nog goedkoper gaan maar dan kan de kwaliteit flink achteruit gaan.

Vergelijk aannemers

Elke aannemer heeft een verschillend assortiment en prijzen. Ook de eventuele extra’s (en de prijs daarvan) verschillen sterk van bedrijf tot bedrijf. Maak gebruik van ons offerte formulier om van 3-4 plaatsingsbedrijven een offerte te ontvangen. Zo kun je prijs, werkwijze en extra’s gaan vergelijken.
Ook kan je korting verkrijgen door te vermelden aan je aannemer dat je bij een andere aannemer bepaalde opties goedkoper kunt krijgen. Informeer jezelf dus goed en haal daar je voordeel uit.

Vraag vrijblijvend enkele offertes aan
Vul uw gegevens in en u ontvangt vandaag nog 3 offertes van bedrijven in uw buurt. Zo kunt u prijzen en werkwijze vergelijken. Laat uw pergola plaatsen door een geregistreerd aannemer en betaal slechts 6% btw in plaats van 21%

Extra’s

Wil je meer dan een standaard terrasoverkapping? Je kunt nog een hoop extra’s gaan toevoegen!
Automatisering van het dak, extra zonweringen plaatsen, verlichting toevoegen, schuifwanden installeren of gordijnen. Alles is mogelijk, waardoor je je pergola kunt inrichten zoals jij het wil. Natuurlijk gaat de kostprijs dan wel omhoog. Ook hierbij is het zeer interessant om verschillende bedrijven met elkaar te gaan vergelijken, en te zien waar je je pergola goedkoper kunt laten plaatsen, of meer extra’s kunt verkrijgen.